Porto / Activiteiten & Tours

Porto Activiteiten, Boottochten & Tours

Dingen om te doen in Porto: beste activiteiten en Porto tours

activiteiten Porto

Alle info over tours, boottochten, activiteiten en excursies in Porto en Portugal. Tips voor leuke activiteiten en dingen om te doen in Porto vindt u hier:

Tips voor activiteiten in Porto

Online vindt u een groot aanbod van activiteiten, tours, boottochten, wandeltochten en excursies in Porto. Per categorie heb ik voor u de meest interessante activiteiten en dingen om te doen bij elkaar gezet:

1. Douro boottocht

Een zeer geliefde activiteit in Porto is het maken van een boottocht over de Douro rivier. Dit kan een kortere Porto boottocht zijn langs de 6 bruggen of een meer uitgebreide boottocht in de Douro vallei. Tours waar u in Porto uit kunt kiezen:

2. Tour in een porthuis

Een bezoek aan Porto is niet volledig zonder een rondleiding door een porthuis met de bijbehorende portproeverij. Reserveer alvast een rondleiding bij één van onderstaande bekende porthuizen:

3. Fado

Een show bijwonen van de traditionele Portugese Fado muziek? U kunt een van de volgende Fado-shows reserveren:

4. Tours met gids

In korte tijd veel hoogtepunten van de stad zien en interessante achtergrondverhalen horen? Ga dan op pad met één van onderstaande tours met een lokale gids. Mijn favoriete manier om Porto te verkennen is met de fiets. Tijdens deze 3 uur durende fietstocht met Nederlandstalige gids komt u op de mooiste plekken waar u anders niet zou komen.

5. Dagtochten in de omgeving

Eigenlijk kunt u Porto niet bezoeken zonder ook maar een excursie in Porto omgeving te maken. De Douro-vallei staat bekend om zijn fantastische landschappen en in onderstaand artikel krijgt u een uitgebreid overzicht van de beste excursies in de omgeving van Porto, bijvoorbeeld per bus of als boottocht:

Meer excursies vanaf Porto

6. Culinaire activiteiten

Bent u een echte foodie? Dan zijn onderstaande culinaire activiteiten in Porto aanbevolen tijdens uw stedentrip in Porto:

7. Tickets voor populaire activiteiten

Heeft u al uw tickets al gekocht voor de belangrijkste Porto bezienswaardigheden? Enkele populaire activiteiten in Porto:

8. Bijzondere activiteiten

Op zoek naar originele activiteiten in Porto? De stad heeft bijzondere multimediashows, ontdek de stad met een tuktuk of ga bijvoorbeeld offroad buggy rijden buiten de stad:

tours Porto
Onze lezers beoordelen
4.8 (95.85%) 7 reviews
6 februari 2024 : "Fantastische stedentrip in Porto Portugal gehad door de goede reistips over de activiteiten en bezienswaardigheden in Porto."